Sådan får du et personligt lån

Låntagere foretrækker måske at låne mindre over en længere periode. Personlige lån er mere omkostningseffektive end bil titel lån til dem, der kræver en større månedlig lånebeløb, såsom $ 1000. Private långivere kan foretrækkes for låntagere, der ikke er i stand til at betale deres månedlige afdrag på realkreditlån.

Kontanter eller kredit

Kontanter eller kredit: Hvilken mulighed er billigere? Hvis du har $ 1200 og kan få et personligt lån for $ 300 i to måneder, en $ 300 lån vil være billigere end at tegne en $ 1200 lån over fem år. Mens disse tal synes gunstige for kredit, bør du overveje omkostningerne ved renter i løbet af de fem-årige tilbagebetalingsperiode. Det kunne stadig være billigere at få et personligt lån end at tegne et traditionelt lån.

Køb og salg: Denne mulighed er mere attraktiv end et sikret lån for nogle låntagere, fordi det ikke kræver sikkerhedsstillelse. Mens långiver stadig kunne miste nogle penge, hvis en låntager er i økonomiske problemer og kan ikke betale tilbage lånet inden for tidsrammen, vil deres tab være begrænset. Pei Yuan T Kovner, senior statistisk analytiker hos I Sympycosts, siger, at hvis du er i en bedre økonomisk situation end en långiver, vil du have større forhandling gearing.

Selv om långivere måske ikke har tilbudt lån til låntagere i de ældre markeder, fordi de ikke var i stand til at tilbagebetale lånet, er der nu ændringer i udlån politikker, der har været påkrævet af realkreditlån krise. Bankerne står nu over for øget risiko, fordi låntagerne refinansierer og betaler deres eksisterende realkreditlån. De er nødt til at opkræve mere for at låne penge.

Risikoen for de långivende institutioner er, at de forbrugere, der ikke var tilstrækkeligt forsigtige med lån origination ikke længere vil være så forsigtige, når de får lånet. En subprime lån er baseret på en låntagers troværdighed som en potentiel hjem køber. Derfor skal långivere overvåge købers kredit tilgængelighed. Opretholdelse af en høj beskæftigelsesfrekvens er en stor risiko med subprime-lån.

Långivere kan tilbyde hjælp med udbetalinger, hvis du har midlerne. Værdien af deres penge er stigende hver dag. Mens renten ikke er meget høj lige nu på grund af den økonomiske genopretning, vil de stige i fremtiden, og boligpriserne vil fortsætte med at stige. Långivere kan tilbyde at give afkald på finansieringsgebyrer eller forudbetaling sanktioner, hvis du er i stand til at betale en subprime realkreditlån inden for den aftalte tidsramme. Spørg din finansielle institution eller realkreditinstitut, hvis de ville være villige til at gøre indrømmelser.

Bemærk: Der er nogle långivere og realkreditmæglere, der vil hjælpe dig med at få et lån. De kan også arrangere det for dig, som du ville have til at betale dem. Dette er et område, du bør konsultere et realkreditlån professionel. Dit realkreditlån mægler bør nøje overvåge lånet processen. Når folk har set låneaftalen dokumenter, de er mindre tilbøjelige til at tilbagebetale lånet.

Subprime-lån er kun tilgængelige i to tilfælde. Aparte upfront fees.quote Professional mindede læserne om, at reaktivitetstest er 202 for den indledende periode og derefter i en periode på 30 dage. Dette er et godt tidspunkt at kontrollere, at problemet fungerer til din fordel. Du kan stadig bruge den efter 30-dages perioden. Subprime lån kan bruges til mere aggressive boligkøb. En långiver kan give en stor udbetaling og store kontante beløb til dækning af købet. Fristen er normalt inden for 30 dage. Denne plan er ideel, hvis du har brug for at ansøge om flere lån hurtigt.

Du kan finde mere information om disse lån og andre realkreditlån opsparingsplaner, der påvirker boligejere på www. Kammerat Russell.

Skriv kommentar