Pude Top Madras: Fordele og ulemper

Du har nået det rigtige sted, hvis du leder efter en pude-top madras. Jeg har vigtige oplysninger at dele.

Mit forskerhold for nylig gjorde omfattende forskning i virkningerne af hukommelse skum på forskellige soveforhold. Alle er klar over, at hukommelse skum reagerer med kropsvarme og giver kroppen mulighed for at tilpasse sig ændringer i temperatur og blodcirkulation. Skummet vender derefter hurtigt tilbage til sin oprindelige form. Memory skum senge tilbyder mange sundhedsmæssige fordele for dem, der har brug for ekstra komfort og støtte.

Pillow top madras producenter nødt til at overveje, at amerikanerne er mere bekymrede for komfort end deres sundhed og miljø. Vi fandt, at amerikanerne bekymrer sig mere om kvaliteten af deres vand end madras toppe.

De fleste pude top madrasser til rådighed på markedet er lavet af polyurethan skum. De vejer typisk mellem 5-10 lbs. Tætheden er. Dette er et problem, fordi det er let og en af de mest komfortable, men ikke mindst, overkommelige, madras top muligheder. Det giftige stof polyurethan kan forårsage skade på barnesenge. Ifølge uafhængig forskning indeholdt mange krybbemadrasser, som vi testede, betydelige niveauer af stoffet i latexkernen. Simmons og Sealy sælge latex skum madrasser i £ 10-20 rækkevidde. Sleep Comfort, en af de største producenter af pude top madrasser, tilbyder en £ 12 densitet madras.

De fleste madras toppers indeholder ikke nogen giftige stoffer, ifølge vores forskning. Select Comfort er en af de mest modbydelige. Vælg Comfort kan prale af i sin FAQ sektion, at deres hukommelse skum madras er fri for BPA, phthalater og formaldehyd. Vores forskning afslørede, at der er mange rør af BPA i Cool Action-serien.

Det er vigtigt at huske, at phthalater oftest anvendes i plastflasker og babyflasker. Udfasning er generelt mindre tilbøjelige til at forårsage phthalater end udfasning. Det er dog muligt, at phthalater stadig kan være til stede, hvis du har en pude-top madras. En gennemsnitlig madras har 10 til 15 gange flere phthalater end den daglige gennemsnitlige eksponering for luftbåren støv. Sørg for at forstå, hvad du køber, når du køber din pude top madras.

BPA er mest almindeligt anvendt i drikkevareindustrien. Vores forskning viser, at høje niveauer af BPA kan være forbundet med store mængder af konserves, som ofte smager som kemikalier eller gummi. Den velkendte lågformede dåse popjuice kan se meget ud som en popsangers bund. Ifølge vores forskning indeholder de fleste af disse produkter BPA. Dette findes i mange typer plastbeholdere som polycarbonat og phthalat.

Polyester er den næstmest anvendte plastmateriale i puder top madrasser. Polyester er et materiale, der kommer fra planter og er kun godkendt til lette anvendelser såsom autostole eller spædbarn autostole. Polyester er svært at genbruge, fordi det kan sive ud af plasten, når den er lavet. Polyester bruges i sikkerhedsseler og andre produkter som fortykningsmiddel.

Sidst, men ikke mindst, er spørgsmålet om PVC-plastrør, der findes i de fleste stoles sæder. PVC er et syntetisk materiale, der modstår slid. PVC er lavet af petrokemikalier. Som du måske har gættet, kan kæledyr være kræftfremkaldende for mennesker. Polyester er på den anden side 100% biologisk nedbrydeligt og er specielt formuleret til at være biologisk nedbrydeligt. PVC-plast findes i mange produkter, herunder babylegetøj og puder. Det bruges også som fugemasse til vinflasker og bestik.

Vi har to muligheder. Der er to muligheder: en til almindelig brug og en til et bestemt formål. Før du træffer dit endelige valg, anbefaler vi, at du besøger Ecoats eller en anden online butik. Din fremtidige sundhed og nydelse vil afhænge af, hvad du gør.

Skriv kommentar