DØGNVAGT: 26 75 14 20 martin@r2laase.dk

Garanti og Sikkerhed hos R2 Låse

 

Garanti

Når du vælger at bruge R2 Låse, så får du den tryghed at få dit låse- og sikringsarbejde udført af en låsesmedevirksomhed, der er A-medlem af Låsesmede Foreningen.

Låsesmede Foreningen stiller krav til deres medlemmer. Det kræver en ren straffeattest, uddannelse, efteruddannelse, sikring af kundeoplysninger og materialer. De nævnte krav stilles i øvrigt også af Ruko,  som R2 Låseservice er sølvforhandler af.

Sikkerhed

Teknologien indenfor sikringsbranchen udvikler sig hele tiden, og med hjælp fra en DLF låsesmed kan du undgå indbrud og kriminalitet  i dit hjem. Jo længere tid det tager at bryde ind, jo hurtigere giver tyvene op og forsvinder.

De fleste ringer først til låsesmeden, når der har været indbrud

I for mange hjem er sikkerheden ikke god nok. Mange tror at deres traditionelle låsesystem er godt nok. Derfor er det vigtigt at tjekke din bolig og finde ud af, hvor sikker den er.

Hos R2 Låse kan du få et gratis sikkerhedstjek af din bolig.
Indbrudstyvene er eksperter i at finde den nemmeste vej ind i dit hjem – R2 Låse er eksperter i at sikre dit hjem.

Via Sikkerhed.nu kan du tjekke din sikkerhed:

Sikkerhedstjekker

Har du brug for et tjek så kontakt os på tlf. 26 75 14 20

 

Her får du gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal sikre dit hus:

Yderdøren

Nøglen

Har din nøgle et rundt hoved, så anbefales den ikke længere til yderdøre. Denne type findes stadig i mange yderdøre, men låsen er nem at bryde op på grund af, at nøglen nem kan kopieres og er af ældre dato og dermed slidt.

Vi anbefaler, at du skifter din lås, hvis du flytter i nyt hus så tidligere ejere ikke har adgang til dit hjem.

Med hensyn til slitage, så anbefaler vi, at du skifter lås hvert 10 år.

Låsen

Det er vigtigt at dine yderdøre er forsynet med lås på begge sider, og at du har godkendte låsekasser, som gør det svære at bryde låsen op.

Døren

Vær opmærksom på at sikre alle dine yderdøre – det kan være du har en bagdør eller en kælderdør.

Bemærk at der er forskel på om dine yderdøre er udadgående eller indadgående.

Udadgående: Døren kan brækkes op med et koben. Få derfor monteret en anslagsskinne, som sikrer at døren ikke kan brydes op.

Indadgående: Få monteret et sikkerhedsslutblik på låsen som kan klare et tryk på min. 700 kg. Så undgår du at døren kan sparkes ind.

Terrassedøren

Mange Terrassedøre er uden lås på indersiden og er derfor nemme at bruge som flugtvej for indbrudstyven. Få derfor monteret en lås, så døren kun kan åbnes med nøgle.

Vinduer

Vinduerne er ofte den vej der vælges, når indbrudstyven vil have adgang til dit hus.

Her er det muligt at få monteret en godkendt vindueslås, så dit vindue ikke kan åbnes uden nøgle, og det gælder også hvis ruden smadres. Du kan få installeret låse, så du har en nøgle, der kan bruges til både vinduer og døre.

Når du gennemgår dine vinduer er det en god ide at tjekke hvilke glastyper, der sidder i vinduerne.

Ældre huse har ofte 1-lagsglas i kældervinduerne – her er muligheden enten termoglas eller lamineret glas, som kendes fra bilruder og som er svære at slå i stykker.

 

Mange ældre huse har stadig det tynde 1-lagsglas i kældervinduerne, hvorved tyven kun skal igennem 1 lag glas for at få adgang til huset. Vi anbefaler, at du som minimum får termoglas i alle vinduer, da termoglas består af 2 lag glas, og derved er sværere at komme igennem. Alternativt kan du få lamineret glas i dine vinduer. Lamineret glas kendes fra bilruder, hvor de 2 stykker glas er limet på gennemsigtig folie, og dermed bliver ruden særdeles modstandsdygtig overfor slag.

Når du gennemgår dit hus med henblik på at øge sikkerheden så husk, at der altid skal forefindes en nødudgang, som kan åbnes indefra uden nøgle i tilfælde af brand.

Andre bygninger (udhus, værksted, m.m.)

Husk også at sikre de eventuelle andre bygninger du har – det kan være et udhus, lukket garage, værksted eller lignende. Her kan du f.eks. bruge hængelåse.

Nødudgang

Husk nødvendigheden i at have en nødudgang i dit hus i tilfælde af brand. Det vil sige en udgang som kan åbnes indefra uden nøgle.

Vedligeholdelse

Husk at det er vigtigt at vedligeholde dine låse. Brug jævnligt låsespray – men brug ikke dem du kan købe i dagligvarehandlen. De indeholder alkohol, som ødelægger dine låse. Kontakt derfor din låsesmed og lad ham hjælpe dig med det rigtige produkt.

Låsefedt er også oplagt at bruge til hængsler og låsefaller – det sikre at døren lukker nemmere og lydløst.

 

Besøg hjemmesiden stopindbrud.dk for at få flere gode sikkerhedsråd.

Bemærk:
Du kan få monteret låse i døre, vinduer, udhus, postkasse m.m., hvor det er samme nøgle, du bruger alle steder.

Vi hjælper dig med de rigtige råd til sikring af dit hus og de bedste produkter til vedligehold.